Legebesøkene har blitt en sport!

I dag sto jeg opp klokken o4 i dag og begynte å vaske gulv. Jeg forsøkte å vaske bort alt stresset jeg hadde inne i hodet. På tre år har jeg vært 150 g hos fastlege og sikkert en trejedel i spesialsisthelsetjeneste. Jeg vet ikke om det er fremmed, men jeg er «medlem» i FFF-klubben. Det er FrikortFørFebruar-klubben.

I dag har jeg vært hos urolog for å måle signaler, trykk og sjekk av blæren. De fant en kronisk blæreinfeksjon. Det er nå ingen hemmelighet at jeg tisser i et rør. Kateter. Det går helt fint, det er jo frustrerende å være tissetrengt uten å få gjort noe med det. Slik har jeg gått i to år eller mer. Jeg husker ikke hvordan jeg tisser! Det er så sykt at jeg ikke klarer å forklare det. Hvordan er det egentlig en tisser? Heldigvis er Speedicath fra Coloplast en god løsning. Å få kateteret på resept tok meg to uker!? Så i mellomtiden hang jeg på nevro på sykehuset og fikk materiell der + en gave, en toalettmappe stappet med minikateter.

Det neste som er på planen er at jeg må på labratoriet ta nye blodprøver. Så får jeg ny innkallelse fra sykehuset i Vestfold for å så reise til Urologmannen Dr. Anders Angelsen.

I mellomtiden skal jeg til nevrologen for å ta en nevrografi, noe Dr. » monk» burde hatt foretatt sist jeg var der.

Samtidig så skal begge beina mine puttes i ortoser, da jeg overpronerer og har belastningsvikt. De kan hjelpe å smertene i føttene. Så da må jeg til sykehuset igjen på ortopedisk avdeling. Vi skal diskutere om ortosene er hensiktsmessig i forhold til at jeg ikke har knær og andre ortopediske utfordringer ( grunnet nail patella syndrome)   Deretter må jeg ned til ortopedtekninkk for å tilpasse ortosene og samt finne nye sko som har litt plass.

Ja, akkurat nå sitter jeg i rullestol. Men jeg har et løfte, jeg skal opp mount blanc, det lover jeg dere! Om jeg så må rulle opp, heldigvis har jeg en sterk kjæreste.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s