Seniornett og jeg.

I forbindelse med et entreprenørskapprosjekt ( HSN) i fjor høst, hadde vi et samarbeidsmøte med Seniornett. Vi fikk testet våres teorier og arbeidet etter Lean metodikk ( SOM ER HELT FANTASTISK!).

Jeg har tidligere arbeidet med et prosjekt om digital kompetanse i offentlig forvaltning. Kommunikasjon mellom den enkelte innbygger og offentlig forvaltning skal etter regel foregå på digitale plattformer. Dette innebærer at enkelte grupper faller på utsiden, især eldre og innvandrerkvinner. Å betale regninger på internett tar vi mange som en selvfølge, mens enkelte må fysisk inn i banken for å betale for å betale en regning. En går glipp av hendelser som skjer rundt seg som bare er meldt fra på internett, jeg kan skrive en hel bok om hva en går glipp av uten internett. Dette handler ikke om dette, men en kan sette et spørsmålstegn ved vårt demokrati, hvis ikke noen grupper kan kommunisere med det offentlige på internett. Hvis regjeringen har øremerket midler til dette da det er bestemt at «bestefar» skal kunne være med, så bør noen ta ansvar for opplæring. Det er så bra at Seniornett har dette tilbudet på Midtløkken siste torsdag i måneden, samt pc cafe.

Jeg har sagt meg frivillig til å holde kurs og hjelpe Seniornett. Jeg hadde bare et krav, det er å bli hentet. Jeg kommer meg ikke ut, uten hjelp hehe!

UANSETT, her vil jeg legge ut opplæringsmateriell slik at elevene og alle andre kan benytte seg av kursene.

LAST NED KURSMATERIELL HER! LENKE RETT UNDER.

NB, materiell er ment kun for privat bruk  og kan ikke benyttes av andre kursholdere! 

medlemsmote_seniornett_bildekurs_klarnettbasertinternettsokI

14522302_10157604162645370_563702247_o

14724152_10157639891255370_572050917_o

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s